عریضه نویسی

با سلام، ارائه خدمات نامه نگاری در لینک ایتا ذیل https://eitaa.com/arizehnevisi تماس : تلگرام، بله و ایتا 09360735081

عریضه نویسی

با سلام، ارائه خدمات نامه نگاری در لینک ایتا ذیل https://eitaa.com/arizehnevisi تماس : تلگرام، بله و ایتا 09360735081

🔷خدمات تایپ و عریضه نویسی🔷
لطفا برای ارائه خدمات تایپ و نامه نگاری صرفاً به پیام رسان های ایتا ، بله و تلگرام پیام دهید. لینک کانال ها در زیر ارائه شده است.

لینک کانال ایتا👇
https://eitaa.com/arizehnevisi
لینک کانال بله👇
https://ble.ir/arizehnevisi
لینک کانال تلگرام👇
https://telegram.me/arizehnevisi

۰۹۳۶۰۷۳۵۰۸۱📱





۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

لایحه دفاعیه در خصوص اجرت المثل

ریاست محترم شعبه....دادگاه عمومی (حقوقی) شهرستان........

با سلام و تحیّت،

 

با احترام  عطف به پرونده کلاسه ………….. در خصوص تعیین میزان اجرت المثل مغازه ای در ید خوانده به استحضار  عالی می‌رساند:

اولاً: با عنایت به اجاره نامه رسمی  به شماره ………….. به تاریخ …………….. و اقرارات خود خوانده و نوع دادخواست تقدیمی وی رابطه استیجاری فی ما بین  از سال ………….. بوده که در این خصوص به استحضار می‌رسد:

با توجه به اظهارات مکتوب خود خوانده در همین پرونده و اقرار وی به عدم پرداخت اجاره بها و همچنین عدم وجود هیچ سند و مدرکی دال بر پرداخت اجاره بها ، استناد به شهادت شهود محمل قانونی ندارد. بدین ترتیب به استناد مواد ۲۰۲ و ۲۰۳ و ۱۹۸ مواد  قانون آیین دادرسی مدنی تقاضای رسیدگی و صدور حکم شایسته  به محکومیت خوانده به پرداخت اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس  رسمی دادگستری مورد استدعاست.

ثانیاً:

 نظر به تصریح احکام شماره …….. و …………. به تاریخ ……………… و …………….. از شعبات ……….. و ………….. دیوان عالی کشور که مقرر می دار»  لزوم پرداخت اجرت المثل به میزان اجرت المسمی ناظر به موردی است که با توافق طرفین از عین مستأجره استیفا بشود. بنابراین در موردی که موجر تقاضای تخلیه عین مستأجره و پرداخت اجرت المثل را طبق نظر کارشناس نموده باشد این قسمت مسقط توافق قبلی بوده و دادگاه بایستی طبق تقاضای مدعی نظر کارشناس را مأخذ رأی قرار دهد«.

همچنین آرای متعدد در این خصوص» قید پرداخت اجرت المثل به میزان اجرت المسمی « در صورتی ملاک عمل قرار می‌گیرد که موجر رضایت برای ادامه تصرفات مستأجر داشته باشد. اگر بدون رضایت باشد دادگاه مکلف است اجرت المثل را با جلب نظر کارشناس تعیین کند که در پرونده دو بار موضوع تعیین میزان اجرت المثل کارشناسی شده و مضبوط در پرونده است.

ثالثاً:  اظهارات  ضد و نقیص خوانده در خصوص پرداخت اجاره بها در مدت تصرف خود دلیلی آشکار بر کذب بودن پرداختی است بدین ترتیب است که از یک سو در صورت مجلس دادگاه اعلام می‌کند برای مخارج فرزندان اجاره بها را به آنها پرداخت نموده، اما در جلسه بعدی در صورت مجلس دیگری اعلام می‌کند که اجاره بها را پرداخت نکرده و حاضر است آن را پرداخت کند و جالب آنکه حتی دعوای دیگری کاملاً در تعارض اظهارات قبلی مطرح کرد و  مدعی می‌شود حق کسب و کار دارد و بدین ترتیب موجر و ورثه وی و همچنین مالک جدید بدهکار وی می باشند. این تعارض اظهارات و سردرگمی خوانده در کتمان نمودن حقیقت، دلیل محکمه پسندی  برای اثبات  کذب بودن ادعاهای وی می‌باشد.

 رابعاً:  آیا میدانید که  وقتی که خود خوانده نمی داند چگونه اجاره بها را پرداخت کرده است حال چگونه شهودی که تقاضای استماع آن را کرده اطلاع خواهند داشت؟؟؟

 به علاوه نظر به توضیحات معروضه با توجه به مواد ۲۱۹ و ۲۲۰ و ۲۶۹ و ۲۷۴ قانون مدنی به علاوه ۴۶۶ ، ۴۹۴ و ۱۹۴ همین قانون و همچنین مواد ۳ و ۵ قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶ رابطه استیجاری فی مابین اینجانب با خوانده به قانون ۱۳۷۶ برمی‌گردد. از سوی دیگر اجرت المثل باید با جلب نظر کارشناس با لحاظ ماده ۵۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی صورت پذیرد که این امر صورت گرفته است.

علیهذا از محضر دادگاه محترم خواستار رسیدگی و صدور حکم  شایسته به محکومیت خوانده مرقوم  به پرداخت اجرت المثل بر اساس نظر هیئت کارشناسی  می باشم . مزید بر تشکّر است.

با تقدیم احترامات بی کران:........

https://t.me/Namehnegari2017/17

  • محمود خدامرادی
  • ۰
  • ۰

تخفیف مجازات

بسمه تعالی                                                                                                               

لایحه ای برای تخفیف و کاهش مجازات مستند ماده ۳۷ الحاقی ق.م.ا

ریاست محترم اجرای احکام کیفری شهرستان ....                            بتاریخ..............

  با سلام،

باسلام و احترام معروض می دارد: اینجانب..................فرزند.........درخصوص پرونده کلاسه...........................که در آن آقای.....................علیه بنده به اتهام قدرت نمایی با سلاح شکاری شکایت نموده و در نتیجه نامبرده توانسته در دادنامه شماره................. صادره از شعبه....دادگاه کیفری شهرستان ...  اتهام بنده را بدون هیچ گونه دلیل و مدرکی دال بر حمل و قدرت نمایی با اسلحه اثبات نماید و از طرفی بنده هم به هیچ وجه حمل سلاح و  قدرت نمایی با اسلحه  ننموده ام و هیچ مدرکی در این خصوص در پرونده موجود نمی باشد. از سوی دیگر شاکی رضایت داده است روی این اصول خواستار تخفیف و کاهش مجازات نظر به ماده ۳۷ اصلاحی قانون مجازات اسلامی می باشم. مزید بر تشکر است.

با احترام :.........

 

https://telegram.me/Namehnegari2017

 

  • محمود خدامرادی
  • ۰
  • ۰

 

باسمه تعالی                                                     تاریخ .................

ریاست محترم شعبه ........ دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان  ……

با سلام ،

احتراماً به وکالت از موکل در پرونده کلاسه ………….. مبنی بر شکایت کیفری ترک انفاق از سوی همسر ایشان، به استحضار آن مقام محترم قضایی می رساند:
با استناد به ماده 642  قانون مجازات اسلامی  در خصوص بزه ترک انفاق به صراحت اشعار داشته است: «هرکس با داشتن استطاعت مالی، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد  به حبس محکوم میشود »  لیکن در پرونده مزبور دلایل متعددی مبنی بر عدم تمکین زوجه  از موکل وجود دارد از جمله ؛
۱-در پرونده ملاقات فرزند مشترک که از سوی شاکیه محترم مطرح شده و در نهایت دادنامه صادر گردیده است به صراحت قید شده است که ایشان جدا از موکل زندگی نموده و هیچ تمکینی از موکل ندارد، لذا با این وصف عنصر مادی بزه ترک انفاق به علت عدم تمکین زوجه محقق نمی گردد.
۲- زوجه  محترم سابقاً اقدام به طرح دعوای نفقه جاریه نموده که در نهایت به علت عدم تمکین ایشان دعوای مطروحه با صدور قرار از سوی دادگاه، رد گردیده که مدرک آن سابقاً پیوست گردیده است.
۳-علت دیگری که به صراحت نشانگر عدم تمکین ایشان از موکل می باشد، عدم حضور ایشان در محل زندگی مشترک  می باشد و حضور ایشان در شهرستان ….. بدون اخذ مجوز قانونی از سوی دادگاه نیز دال بر عدم تمکین ایشان می باشد. لذا از آنجا که پرداخت نفقه فرع بر تمکین است بر این اساس نفقه ای به زوجه محترم تعلق نمی گیرد تا ایشان بتواند اقدام به شکایت تحت عنوان ترک انفاق نماید.
در نهایت از آنجا که زوجه  محترم هیچ دلیلی مبنی بر تمکین از موکل ارائه نداده است و تمامی شواهد و قرائن و همچنین دادنامه صادره مبنی بر رد دعوای نفقه ایشان از دادگاه خانواده و همچنین اقرار ایشان در پرونده ملاقات فرزند مشترک و همچنین حضور ایشان در شهرستان ….  جملگی نشان دهنده عدم استحقاق ایشان به نفقه می­باشد، در نتیجه عنصر مادی و قانونی بزه ترک انفاق در این پرونده محقق نگردیده و از آن مقام محترم قضایی تقاضای صدور قرار منع تعقیب برای شکایت واهی زوجه با استناد به ماده 1108 قانون مدنی  را دارم .
 

با کمال  احترام :.................

https://telegram.me/Namehnegari2017

  • محمود خدامرادی